House of Fraser SHopping Experience // New in from Jimmy Choo

Daniel Wellington Watch

daniel wellington watch

//NEW IN// Godmorgen piger. Jeg ville bare lige tjekke ind og vise jer mit nye ur fra Daniel Wellington. Jeg valgte en mande-model da det er lidt mere chunky + så kan en anden i husstanden også nyde godt af det 🙂 Uret er vildt flot og virker til at være i virkelig god kvalitet, et rigtig klassisk ur hvis I spørger mig. I får desuden 15% rabat hos Daniel Wellington med rabat koden ‘stylebyjosephine’. Bare et lille mandags tip.

TRANSLATION: Goodmorning. Just wanted to check in and show you my new watch from Daniel Wellington. Really like the chunkynees, yet classical feature to it. If you would like one yourself, you could alwats treat yourself with this 15% promocode: ‘stylebyjosephine’.

2 kommentarer

 • Ihhh fin skjorte :))) kommer der outfitpost med den en dag?? Møs møs

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stylebyjosephine

   Soede K, den er saa fin og har outfit billeder liggende. Har bare haft enormt meget at se til, saa er virkelig bagud paa outfit fronten 🙁 Men lover den kommer paa aller snarest, haaber i aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

House of Fraser SHopping Experience // New in from Jimmy Choo