20% off Céline

Cheap vs. Expensive // Chanel Trainers

CHANEL TRAINERS

//INSPIRATION// Ville give min højre arm, ok måske hellere venstre, for at få fat i et par trainers fra Chanel. Så rigtig mange af dem sidste år i California, men var så snot dum ikke at købe et par, og siden har heldet par ikke været med mig. Håber og ber til at de er at opstøve i London på lørdag!! Men faldt lige over dem til højre fra Front Row, som må siges at være ret gode og langt billigere alternativer – hvis nu ikke heldet er med mig 🙂 Find de grå her og de sorte her.

TRANSLATION: Really hope to find a pair of Chanel trainers soon, just haven’t been lucky at all so far. Front Row have some very similar ones and at a much cheaper price, always nice knowing there’s alternatives out there. Find the black ones here and the grey ones here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% off Céline