20092014 // In San Remo wearing Isabel Marant, Ralph Lauren, Céline, Michael Kors & Birkenstock

Cake Time // House of Fraser Golden Cutlery

HOUSE of fraser golden cutlery4 Biba cutlery House of Fraser_Golden cutlery house of fraser golden cutlery2 House of Fraser Golden Cutlery house of fraser golden cutlery1 house of fraser golden cutlery3

//INTERIOR// Jeg fortalte jo igår at jeg var i shoppe humør, og det fik jeg heldigvis stillet på en yderst fremragende måde hvis jeg selv skal sige det. Havde nemlig et gavekort til House of Fraser liggende. For nogle uger siden købte vi guldbestik til 12 personer, belagt med 24K guld. Jeg har altid gerne vil have guldbestik, synes det er så flot! Og da vi var heldige at få det til en rigtig god pris slog vi til. Selvom vi snakkede lidt om at bestik ellers er sådan noget man ønsker sig til et bryllup? Oh well, nu har vi det og vi er lykkelige. Igår valgte jeg så at bruge mit gavekort til matchende kage-gafler og kage serverings-ting (hvad hedder sådan én egentlig?). Hele serien er lavet af mærket Biba og der er altså 25 års garanti på det hele og det holder til at gå i opvaskeren. Pt. er der kun serverings skeer fra serien at finde online her, men har fået fortalt det hele skulle komme tilbage på lager snarest, skal nok holde jer opdateret. Generelt er House of Fraser er et helt fantastisk sted at shoppe, service er nemlig helt i top og så har de rigtig mange fine sager. Jeg købte også noget andet, men det følger i et indlæg for sig. Helt klart et sted jeg vil anbefale jer at besøge næste gang I er i UK 🙂

TRANSLATION: As I told you yesterday, I was in the mood for shopping. Luckily I solved that quite nicely, since I had a lovely gift card for House of Fraser. A few weeks ago we bought this amazing Golden cutlery in House of Fraser. Eventhough cutlery is the sort of thing you would put on your wishlist for a wedding, we chose to go for it, and we are very happy we did. Yesterday I decided to go for matching cake forks and a cake serving spatchel, since I love baking yummy cakes and it would be perfect for that purpose. The entire cutlery is made by Biba and they offer 25 years guarantee on the items and it’s dishwasher proof! Win! As for now, you can only find serving spoons online here, but I’ve been told that everything will come back in stock shortly. I also bought something else in House of Fraser, but that deserves another post. In general it was outstanding service and definitely a place I would recommend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20092014 // In San Remo wearing Isabel Marant, Ralph Lauren, Céline, Michael Kors & Birkenstock