Fashion Show Harvey Nichols

Amazing Valentino

valentino

// Orange Flats – Valentino // Sky Blue Bag – Valentino // Grey kitten Heels – Valentino / Sky Blue large bag – Valentino //

//INSPIRATION// Jeg skulle aldrig have kigget MyTheresa’s nyeste Valentino sager, for OMG, nu vil jeg have det hele. Se lige de orange flats og de smukkeste taske. Har i langt tid ville have mig en Gucci Disco Soho taske, men ALLE har den nu, og det er jeg faldet helt af på, desværre. Men har da i den grad fåt udset mig nogle alternativer fra Valentino. Skal til London om 2 uger, så mon ikke jeg lige skal have luret sagerne lidt ud in real life? :p

TRANSLATION: Should never have looked at My Theresa’s new Valentino items, god so amazing! Want it all! Might have to look in to those bags, because I really need a smaller one and these ones are amazing! Good thing I’m going to London in 2 weeks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Show Harvey Nichols