Daniel Wellington Watch

28092014 // Wearing Ganni from Me&Met, Chanel Trainers & DKNY Denim bag

ganni_me and met_chanel trainers_dkny denim bag.2 ganni_me and met_chanel trainers_dkny denim bag.4 ganni_me and met_chanel trainers_dkny denim bag.1 CHANEL trainers_chanel sneakers navi blue.6 ganni_me and met_chanel trainers_dkny denim bag.3 CHANEL trainers_chanel sneakers navi blue.5
Ad.Links: // Skirt – Ganni / Sweatshirt – Ganni / Trainers – Chanel / Bag – DKNY / Sunnies – RayBan / Watch – Daniel Wellington (15% off with promocode ‘stylebyjosephine’) //

//FASHION// Forleden var jeg så heldig at få lov at shoppe lidt hos Me&Met, og da de har et fantastisk udvalg af Ganni (et af mine yndlings mærker), faldt valget hurtigt på dette sæt.  Hold nu op en hurtig levering og super service. I ved godt Me&Met leverer inden for et par timer i hele stor København, ikk?? Nå til outfittet: Er vild med det er så afslappet, men stadig fint. Og så tror jeg lige jeg nåede en af de aller sidste dage hvor det stadig var varmt nok til bare ben. At sætte bliver mikset med mine nye Chanel trainers gør det jo bestemt ikke værre 🙂 Er så vild med dem!

TRANSLATION: Got to shop a bit the other day on Me&met, and went for one of my favorite Danish brands Ganni. Love their styles and mixed with my new Chanel trainers, it’s just amazing!

2 kommentarer

 • Such a cool look! These are actually the very first Chanel trainers that I like. The deep blue is just marvelous.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • stylebyjosephine

   Aww Thank you so much! I know some people are quite split with these trainers. My boyfriend reckons I wouldn’t have like them if it wasn’t because they were Chanel.. I guess that’ll always be the issue with fashion 🙂 But think they’re so unique in this navi colour, so quite pleased with them 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daniel Wellington Watch