Late Night Inspiration // Soft Skirts & Big Knits

20092014 // In San Remo wearing Isabel Marant, Ralph Lauren, Céline, Michael Kors & Birkenstock

isabel amrant skirt_ralph lauren t-shirt_michael kors trio_birkenstock_céline audrey1 isabel amrant skirt_ralph lauren t-shirt_michael kors trio_birkenstock_céline audrey3 isabel amrant skirt_ralph lauren t-shirt_michael kors trio_birkenstock_céline audrey isabel amrant skirt_ralph lauren t-shirt_michael kors trio_birkenstock_céline audrey2
Ad.Links: // Skirt – Isabel Marant (similar here) / T-shirt – Ralph Lauren (similar here) / Bag – Michael Kors (similar here) / Sandals – Birkenstock / Sunnies – Céline Audrey (similar here) //

//FASHION// Så blev der altså lige til et ekstra outfit fra min sommerferie. Og selvom dette outfit er snart 1,5 måned gammelt, så synes jeg det ville være så synd ikke at vise jer det. Jeg var stærkt inspireret af dette indlæg da jeg iførte mig dette i de varme gader i San Remo. Ih hvor jeg dog savner Italien! Denne uge har være ret hektisk, der er sket så meget og kan slet ikke forstå det endnu en gang er lørdag? Idag er jeg virkelig i shoppehumør, virkelig! Men det nytter ikke noget, for skal til London om en uge! Så skal virkelig ikke shoppe før. Hvis nogle af jer skulle være i billigt shoppe humør, så kan I jo altid tjekke min tictail ud, haha 🙂 God lørdag!!

TRANSLATION: This s the last outfit from my summer holiday in Italy. I realise it’s almost 1.5 month old, but thought it was a shame not showing it, since I really like it! This week has been crazy, so many things goign on, and can’t really belive it’s Saturday already? Can’t wait for next Saturday though, when I’m off to London for the day.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Late Night Inspiration // Soft Skirts & Big Knits