Pretty Inspiration + A winner

15% off Asos

asos discount code
Ad.Links: // 1 – Dress / 2 – Dress / 3 – Watch / 4 – Coat / 5 – Skirt / 6 – Slip Ons //

//FASHION// Okay, jeg ved godt det næsten er old news already at Asos giver 15% med koden ‘Get15’, men I skal ikke snydes for kode og mine yndlings varer fra Asos pt. Nederdelen har I jo allerede set in action her, så fantastisk! Og så er jeg ret begejstret for den pink Ganni frakke, så smuk! Jeg får først løn d. 7 i måneden, det betyder at jeg fik løn igår, og som altid omkring lønningsdag, brænder pengene lidt i lommen, kender i det? 🙂

TRANSLATION: Asos is giving 15% with the promocode ‘get15’. And here’s some of my faves. Would love to wear the dark pink coat this autum, så beautiful!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Inspiration + A winner