Amazing Valentino

11092014 // Wearing Moxy Copenhagen Dress, Valentino Rockstud & Céline Audrey

valentino rockstud_moxy copenhagen_zara_black lily_celine audrey valentino rockstud_moxy copenhagen_zara_black lily_celine audrey2 valentino rockstud_moxy copenhagen_zara_black lily_celine audrey1 valentino rockstud_moxy copenhagen_zara_black lily_celine audrey3
Ad.Links: // Coat – Zara (similar here) / Dress – Moxy Copenhagen / Shoes – Valentino / Bag – Black Lily / Sunnies – Céline //

//FASHION// Det er ikke så tit I får mig at se i arbejdstøj: 1: ofte har jeg ikke lige en fotograf i arbejdstiden, 2: Arbejdstøj er bare lidt kedeligt. Igår var dog undtagelsen til begge punkter: mødte nemlig med J til frokost og var iklædt lækker ny kjole fra Moxy samt yndlings sko – så kan det ikke gå helt galt 🙂 Perfekt arbejdstøj! Idag har jeg haft så god en mave fornemmelse, har bare haft sådan på fornnemelsen det ville blive en rigtig god dag – kender I det? Anyhow, det blev en god dag, så alt er skønt 🙂 xoxo

TRANSLATION: A quite rare workwear outfit on the blog, but yesterday I was so lucky to meet J for lunch and he quickly took these pics. Wore my new amazing dress from Moxy Copenhagen and my favorite shoes.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazing Valentino