Hej Verden!

03092014 // Wearing Ralph Lauren, Michael Kors, Zara & Adidas

ralph lauren_adidas superstar_michael kors trio2 ralph lauren_adidas superstar_michael kors trio4 ralph lauren_adidas superstar_michael kors trio ralph lauren_adidas superstar_michael kors trio5 ralph lauren_adidas superstar_michael kors trio3 ralph lauren_adidas superstar_michael kors trio1
Ad. Links: // Shorts – Zara (similar here) / Knit – Ralph Lauren / Shoes – Adidas Superstar / Bag – Michael Kors (similar here) //

//FASHION// Så er vi snart ved vejs ende med mine sommer outfits, har nemlig kun et til tilbage. Dette er fra den sidste aften i Italien hvor jeg var iført all white. Synes det er så fint når man har en god kulør… Så snakker vi ikke om at den allerede er forsvundet igen. Denne uge har været travl, underskylder stilheden. Jeg finder en vinder af RayBan konkurrencen lige om lidt og så kan jeg da lige tease om at der er flyttet endnu et par Valentino basser ind i min garderobe, se dem på Instagram @stylebyjosephine 🙂

TRANSLATION: My second to last outfit from the vacation, when I still had a tan…

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!