It's Showtime

On my Wishlist // Nude Chanel Flats

nude chanel flats ballerinas

 

//WISHLIST// Jeg er fuldstændig skudt i smukke Mie Juhl some er moderedaktør på Elle. Hun har den mest fantastiske stil og så er hun ejer af de smukkeste, klassiske Chanel ballerinas i nude. Jeg er fuldstændig solgt (mere budget-venlig udgave her). Og som I læser dette indlæg sidder jeg på flyet mod Nice, hvor jeg skal tilbringe den næste uge i Italien i min mors lejlighed. Jeg har planer om at besøge Chanel i både Nice og Monaco, så måske jeg er heldig at få tikket et ønske af min liste? Jeg har planlagt lidt indlæg til jer, da jeg har ladet computeren blive hjemme. Men I kan altid følge med ovre på Instagram @stylebyjosephine.

TRANSLATION: I’m dreaming of these amazing Chanel flats and hoping to find them in Nice or Monaco as I’m travelling down there today.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's Showtime