On my Wishlist // Nude Chanel Flats

Snapshots from Italy & a very red box

IMG_3553-0.JPG

IMG_3581.JPG

IMG_3552-1.JPG

//VACAY// Hej med jer. Ville bare lige tjekke ind virkelig hurtigt og sige jeg nyder livet i Italien. Måske I kigger med på Instagram? Har nemlig købt noget nyt! Og nej, det blev ikke til Chanel sko som jeg skrev om, da de tre styles jeg kiggede efter ikke var til at opdrive. Heldigvis, var det 4. Par ønskesko inden for rækkevidde, så jeg kom ikke tomhændet hjem. Kan I måske gætte hvad og hvilken farve der gemmer sig i den røde æske? :p afslører det snart på Instagram @stylebyjosephine (teaser)..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my Wishlist // Nude Chanel Flats