Inspiration // Ripped Blue Jeans

More pics from Italy // Rochetta Nervina

IMG_3678.JPG

IMG_3639.JPG

IMG_3628.JPG

IMG_3682.JPG

IMG_3652.JPG

IMG_3683.JPG

IMG_3684.JPG

//TRAVELLING// Hej med jer. Ville bare lige tjekke ind og vise jer lidt flere ferie billeder. Det er vores sidste dag hernede og desværre er bjerget omringet i sorte skyer, regn, lyn og torden. Øv! Vi har brugt morgenen på at pakke og krydser fingre for at solen kommer frem i eftermiddag. Igår var J og jeg nede og spise på et nærliggende hotel. Simpelthen så skøn en aften! Var hoppet i min nye Stella McCartney kjole og nye Valentino babies. Begge dele bliver ordentligt introduceret på bloggen i morgen når jeg er tilbage i UK. Ha det godt så længe. Xoxo

TRANSLATION: Just a quick update from me. Out last day in Italy, unfortunately it’s peeing down and lightnings are striking every five minutes. Fingers crossed the sun will come out later!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration // Ripped Blue Jeans