Wanna Wear

31082014 // Wearing new Isabel Marant Top

isabel marant_chanel espadrilles_michael kors trio_celine audrey3 isabel marant_chanel espadrilles_michael kors trio_celine audrey1 isabel marant_chanel espadrilles_michael kors trio_celine audrey isabel marant_chanel espadrilles_michael kors trio_celine audrey2
Ad.Links: // Top – Isabel Marant Étoile / Shorts – Zara / Espadrilles – Chanel (similar here) / Bag – Michael Kors (similar here) / Sunnies – Céline Audrey //

//FASHION// Jeg har stadig lidt sommerferie outfits i ærmet til jer, håber det er ok? Jeg savner godt nok at være på ferie! Det er helt utroligt så hurtigt tiden går når man er afsted, og når amn så er hjemme igen føles det som evigheder siden det var ferie min kulør er allerede falmet, hvilket altid er super ærgeligt. Nå, men toppen er ny, endnu et kanon udsalgskup fra Harvey Nichols – elsker den!

TRANSLATION: Another vacay outfit, still got a few to show you. Feels like ages ago I went on holiday..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna Wear