29082014 // Those Valentino Rockstuds

30082014 // Pleaded Skirt

pleaded skirt_adidas superstar_turtle neck_black lily3 pleaded skirt_adidas superstar_turtle neck_black lily5 pleaded skirt_adidas superstar_turtle neck_black lily pleaded skirt_adidas superstar_turtle neck_black lily1 pleaded skirt_adidas superstar_turtle neck_black lily2 pleaded skirt_adidas superstar_turtle neck_black lily4
Ad.Links: // Turtle Neck – Benetton / Pleaded skirt – Asos (Whistles) / Trainers – Adidas Superstar / Bag – Black Lily / Sunnies – Ray-Ban //

//FASHION// Endnu et helt up to date outfit fra idag. Købte nederdelen forleden og er så forelsket i den (husk den fås med 20% rabat med koden ‘ASOSGLAMOUR’). Var ikke sikker på om det var uden for min comfort zone at sætte den sammen med Superstars, men skal lige love for at jeg elsker den kombi, så fint! Det skal jeg helt sikkert gøre igen. Rullekraven er en favorit fra sidste år. Tasken er ny, og SÅ lækker, meget rummelig, lækkert design og materiale 🙂

TRANSLATION: An outfit from today where I chose to mix my new skirt with my Superstars – love it! Also love my new bag from Black Lily, just perfect!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29082014 // Those Valentino Rockstuds