Asos Favorites & 20% Discount

29082014 // Those Valentino Rockstuds

valentino rockstud_mulberry tillie3 valentino rockstud_mulberry tillie2 valentino rockstud_mulberry tillie valentino rockstud_mulberry tillie1 valentino rockstud_mulberry tillie4Ad.Links: // Top – Primark (similar here) / Jeans – Sheinside / Shoes – Valentino Rockstud / Bag – Mulberry Tillie (similar here) //

//FASHION// Et dugfriskt outfit taget lige efter arbejde, derfor de trætte øjne og lettere messy hair. Toppen er ny og helt igennem elsker den, købte den også i bordeaux, så I skal nok se mere til dem. Synes det har været en lang uge, men nu er jeg heldigvis godt placeret i sofaen med drinks og snacks. Jeg har modtaget den mest fantastiske pakke fra Black Lily idag, kan slet ikke vente på at vise jer det lækreste outfit! Venter bare lige på toppen over i’et som kommer med posten inden længe (holde øje med Instagram 😉 ). God aften folks!

TRANSLATION: An outfit from today taken an hour ago after work, hence the tired eyes. I’m relaxing in the sofa now with drink and snacks.

2 kommentarer

  • Toppen er bare også rigtig fin 🙂 Ville da være lækkert hvis Primark lige fik lavet en webshop der sender til DK i en ruf 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Rigtig lækkert outfit! Er helt vild med dine krøller på de her billeder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos Favorites & 20% Discount