Is it okay to start thinking about autum?

15082014 // Wearing Gestuz Leather Trousers, Adidas Superstar & DKNY Denim Bag

gestuz læderbusker_dkny denim bag_adidas superstar_sheinisde shirt gestuz læderbusker_dkny denim bag_adidas superstar_sheinisde shirt1 gestuz læderbusker_dkny denim bag_adidas superstar_sheinisde shirt3 gestuz læderbusker_dkny denim bag_adidas superstar_sheinisde shirt2 gestuz læderbusker_dkny denim bag_adidas superstar_sheinisde shirt4
Ad.Links: // Trousers – Gestuz / Shirt – Sheinside / Shoes – Adidas Superstar / Bag – DKNY (similar here) //

//FASHION// Første outfit fra UK. Har virkelig mange lækre outfit billeder fra Italien som I nok skal få se her over de næste par uger. Var klædt meget afslappet igår da vi var ude at spise indisk. Jeg er død forelsket i mine nye trainers som min søde Lille søster har givet mig i fødselsdagsgave. Tror ellers jeg svor tidligere på året at Adidas Superstars ikke vvar noget for mig denne sæson, men tog da grueligt fejl 🙂 Læderbukserne er SÅ geniale: smørbløde og perfekt pasform (og på udsalg pt). Jeg har købt mine en størrelse mindre end jeg normalt bruger. Nå, jeg vil drikke min Nespresso morgen kaffe (husk I stadig kan vinde Nespresso godter her og på Instagram @stylebyjosephine) . Tjekker ind senere med lidt lækker interiør inspiration.

TRANSLATION: Yesterday’s outfit when we went out for a curry. Was dressed very casual in all my new favorite items. Now, time for a Nespresso coffee 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is it okay to start thinking about autum?