20% off Asos

10082014 // Vacay outfit in Kimono & Chanel Espadrilles

frontrow kimono_chanel espadrilles_mulberry wallet1 frontrow kimono_chanel espadrilles_mulberry wallet frontrow kimono_chanel espadrilles_mulberry wallet2 frontrow kimono_chanel espadrilles_mulberry wallet3
Ad. Links: // Kimono – Front Row / Espadrilles – Chanel (similar here) / Sunnies – RayBan / Wallet – Mulberry (similar here) //

//FASHION// Hermed første outfit fra ferien. Jeg var hoppet i min noget så lækre kimono da vi skulle ned efter is (det gjorde vi vist hver dag). Synes sagtens den kan bruges som en casual kjole, især i de sydligere himmelstrøg. Ville faktisk også kunne finde på at tage den uden over en sort blonde underkjole, med bælte som her, sorte stilletter og krøller i håret for et lækkert aften look. Hvad siger I, er det lidt for morgenkåbe agtigt eller ok? 🙂 Min weekend er gået så stærkt, kan slet ikke forstå det er mandag i morgen (buh-hu)!

TRANSLATION: First vacay outfit on the blog. Wore my Kimono one of the days as a casual dress, which I think worked really well! I love the colours on it, and I could easily wear it with heels for a going-out look!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% off Asos