SBJ on Instagram

Wearing Isabel Marant, Ralp Laurent, Michael Kors & Mulberry

isabel marant skirt_isabel marant bluebel_ralph lauren t-shirt_céline audrey_michael kors trio bag isabel marant skirt_isabel marant bluebel_ralph lauren t-shirt_céline audrey_michael kors trio bag4 isabel marant skirt_isabel marant bluebel_ralph lauren t-shirt_céline audrey_michael kors trio bag2 isabel marant skirt_isabel marant bluebel_ralph lauren t-shirt_céline audrey_michael kors trio bag1 isabel marant skirt_isabel marant bluebel_ralph lauren t-shirt_céline audrey_michael kors trio bag3 isabel marant skirt_isabel marant bluebel_ralph lauren t-shirt_céline audrey_michael kors trio bag5
Ad.Links // Skirt – Isabel Marant / T-shirt – Ralph Lauren / Boots – Isabel Marant / Sunnies – Céline / Bag – Michael Kors //

//FASHION// Forleden aften kørte vi ud efter lidt dessert og var hoppet i mine nye yndlings sager fra IM. Aftenen bød på usandsynlig lækker Indian Summer, så vi valgte at skyde billederne med det idylliske syd engelske lanskab i baggrunden, synes det er så fint! En ny uge er startet og mandagen er fløjet afsted. Jeg har slet ikke fortalt jer det, men er blevet ‘forfremmet’ på arbejde, så nu arbejder jeg 100% med marketing, hvilket altid har været min store drøm. Jeg er så ufattelig taknemmelig for den chance jeg har fået og nyder det virkelig i fulde drag 🙂 Måske I kan fornemme min begejstring herinde? Min nye chef er lige flyttet til Bristol fra New York hvor hun arbejdede med marketing i modebranchen, så jeg suger al viden ud af hende, den perfekte mentor 🙂

TRANSLATION: The other night I wore my new favorites from IM when we went out for some dessert. It was the mostt beautiful weather, and the landscape looked perfect, hence the pictures with it in the background.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SBJ on Instagram