Shop my Closet

Summer Getaway // Beach essentials

 

beach essentialsAD.Links // Bikini – Missoni / Sun Cream – Clinique / Sandals – Pieces / Head Band – Missoni / Panama Hat – Asos / Sunnies – RayBan //

//INSPIRATION// Om lige over to uger smutter vi til Italien på sommerferie. Det var slet ikke meningen vi skulle have været på sommerferie i år, men vi var lidt desperate efter at komme til sydens sol, så fik lynhurtigt bestilt billetter for et par uger siden. Kan slet slet ikke vente. Skal bare dase ved vandet og nyde god mad og vin. Gad godt slæbe nogle af disse lækre sager med derned, er især forelsket i den smukke smukke bikini.

TRANSLATION: In just over two weeks we’re off to Italy. We didn’t plan on going on summer holiday this year at all, but we got a bit desperate for some nice sunshine, that we ordered some tickets. Absolutely can’t wait to go now and wish I could bring some of the above items.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop my Closet