13072014

Shopping // by Flou

by malene birger cover baum und pherdgarten sweater

//SHOPPING// Jeg har fået lov at shoppe lidt hos den danske webshop byflou.com. Og hold nu op sikke en oplevelse! De har de lækreste mærker som by Malene Birger, Baum und Pherdgarten, Maison Scotch (som pt kører vildt lækkert tilbud) og en masse andre lækre mærker. Jeg havde lidt problemer ved check out, og skrev til dem på chatten, i løbet af 2 sekunder var de på og guidede mig igennem processen. Pakken kom super hurtigt til England og så havde den den smukkeste indpakning (bonus!). Jeg købte den ombloggede by Malene Birger cover til min nye iPhone 5s som trænger til beskyttelse. Derudover købte jeg den smukkeste sweatshirt fra Baum und Pherdgarten (psst den er på tilbud), lover at vise den asap på bloggen! Var også meget fristet af denne himmelblå læderjakke, måske det bliver næste gang.

TRANSLATION: Just had the best shopping experience on byflou.com. Amazing service and super fast delivery. Bought a beautiful cover for my new iPhone and a lovely sweatshirt.

2 kommentarer

  • Lise

    Oj, den lærjakken var virkelig lekker – og en utrolig god pris!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13072014