26072014 // Wearing Ralph Lauren t-shirt, Homemade shorts & Isabel Marant boots

SBJ on Instagram

insta moments

//INSPIRATION// Jeg tror ikke det er nogen hemmelighed, men jeg er fuldstændig afhængig ag Instagram og tjekker det mange gange dagligt. Jeg forsøger at holde min Instagram mere personlig og uden for mange blog-billeder. Vil selvfølgelig anbefale jer at kigge med hvis I ikke allerede følger mig? @stylebyjosephine. Og så kunne I måske fortælle mig hvem I elsker at følge derinde? kan altid bruge ny inspiration 🙂

TRANSLATION: Absolutelyy love Instagram, as you might have guessed. You can follow on @stylebyjosephine. Can you suggest any good Instagrammers I should follow?

7 kommentarer

 • Kristina Ø

  Du skal lige have ros for at adskille IG og din blog! Altså i form af at du prøver ikke ar poste det samme indhold! 🙂 Er desværre efterhånden mange bloggere der gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tak hvor er du sød!! Altså det er en let måde at poste billeder på Instagram, ved at vise billeder som kommer fra bloggen. Hvilket jeg også stadig gør, synes bare det er rarest at de to ting er separate, så er det jo også sjovere at følge begge steder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh, nej – nu kom der jo én før mig med ros. Nu virker det helt tosset ;).
  Nej men altså, ville blot rose dig for, at du tydeligvis har gjort dig umage med at gøre bloggen mere personlig. De er rigtigt fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kære Camilla! Hvor er du sød, og jeg er glad for du har lagt mærke til at jeg prøver at gøre den mere personlig 🙂 Jeg tror faktisk også det har noget at gøre med at jeg slapper mere af på arbejde nu, hvilket gør at jeg har mere tid og overskud til bloggen 🙂 men dejligt med ros, hvor er du sød!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • er også selv lidt afhængig af Insta.
  Men har det præcis på samme måde med at adskille blog og insta. – hvilket jeg tror er en sund ting 🙂

  – masser af fine billeder du tager ellers 🙂

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du sød, det er jo så let at blive afhængig af! En rigtig pigeting tror jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan heller ikke holde fingrene fra Instagram – især når man skal vågne om morgenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26072014 // Wearing Ralph Lauren t-shirt, Homemade shorts & Isabel Marant boots