Wearing Isabel Marant, Ralp Laurent, Michael Kors & Mulberry

Iced Coffees with Nespresso

nespresso iced coffee nespresso iced coffee2 nespresso iced coffee1

//INSPIRATION// Jeg skal ellers lige love jer for jeg er blevet fan af iskaffe på de her varme sommerdage vi har haft de seneste par uger. Vi tænker sågar på at tage vores nye limited edition mælkeskummer fra Nespresso med til Italien, når vi rejser derned i næste uge. Det er nemlig så smart med Nespresso’s mælkeskummere, for man kan både lave varmt og koldt mælkeskum! Tænkte at jeg også lige ville give jer min opskrift på den lækreste iskaffe:

  • Dobbelt shot Nespresso, helst en stærkere udgave som Dharkan eller Roma (ja det skal være Nespresso, det er bedst 😉 )
  • 2 Dl Kølet mælk
  • 1 tsk Karamel Sirup
  • 1/2 tsk stødt kardemomme
  • 5-6 isterninger

Kaffen brygges og blandes med sirup og kardemomme i en cocktail shaker. Mælken tilføjes og derefter isterninger. Rystes i ca. 30 sekunder, et voila! Det smager vildt godt! Jeg vil prøve at blende næste gang jeg laver én, så det bliver lidt som en Frappuccino fra Starbucks. Mmmm. Kan i øvrigt anbefale min nye, lyseblå Nespresso maskine, så fin og lækker!

TRANSLATION: Can’t get enough of iced coffees on these hot summer days. And they’re so simple to make: coffee, cooled milk, caramel sirup and some icecubes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing Isabel Marant, Ralp Laurent, Michael Kors & Mulberry