05072014 // Wearing DIY set & DKNY denim bag

A guide to the basics in your wardrobe

wardrobe basics

// Sweatshirt / Boyfriend Jeans / Leather Jacket / T-shirt / Sandals / Dress / Trainers / Jeans / T-shirt //

//INSPIRATION// Det er enormt let at falde for alt mulig forskelligt tøj når man er ude at shoppe eller når man kigger webshops. Men jeg har altså erfaret at man kommer aller længst med at shoppe basic items, som kam mikses på kryds og tværs. Og så kan man jo i ny og næ falde over et eller andet lidt anderledes item som måske ikke passer med alt i garderoben, men så længe man har en basic garderobe at tage udgangspunkt fra, så redder det en del tøj kriser.

Jeg har givet mit bud på 9 basic items som jeg mener skal være i en hver garderobe: Jeans og t-shirt kan mikses på kryds og tværs og man kan skabe forskelligt look alt efter hvilke sko man vælger. En læderjakke er et must og igen, den kan bruges både med jeans og kjole. En lækker kjole skal man også have, for den kan bruges som kjole, eller med en sweatshirt over som nederdel. Forstår I min tankegang? Anskaf jer nogle items som kan mikses på kryds og tværs, og med sølle 9 items, har man let outfits til en hel uge 🙂 Det er ret simpelt!

Jeg er ret fristet af de fine boyfriend jeans til under 300,- samt t-shirten fra MSGM. Men jeg skal op til Bicester Village på fredag, så holder lige igen. Desuden købte vi ferie igår, helt spontant! Vågnede op og havde lyst til at tage på ferie, så en halv times tid senere var det hele bestilt. Det fortæller jeg mere om snarest. Nu vil jeg smutte ud og kigge på kufferter, der hører sig jo til 🙂

TRANSLATION: This is my idea of basic items in your wardrobe. Make it super simple for yourself and get items you can mix to create different looks. With these 9 basic items, you’ve easily got enough different outfits for a whole week – it’s simple, just be creative.

 

This post might contain affiliate links

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

05072014 // Wearing DIY set & DKNY denim bag