DIY Hair Band

20072014 // Wearing DIY dress

diy partisaner kjole_nike free neon pink1 diy partisaner kjole_nike free neon pink3 diy partisaner kjole_nike free neon pink diy partisaner kjole_nike free neon pink2 diy partisaner kjole_nike free neon pink4

Ad. Links // Dress – DIY / Trainers – Nike Free 3.0 (similar here) / Bag – Michael Kors (similar here) / Sunnies – RayBan / Bracelet – Mulberry (similar here) //

//FASHION// Synes meget godt billederne udtrykker hvor begejstret jeg er for min nye kjole: perfekt pasform og farve, kan slet ikke få nok af den. I kan nok godt fornemme jeg allerede er gået i gang med flere af slagsen, har heldigvis en dejlig søster som meget gerne vil afprøve mit tøj, så skal lige have lavet lidt til hende 🙂 UK er ramt af hedebølge ligesom Dk, så forsøger at tilbringe så meget tid ude som muligt, når ikke jeg er på kontoret. Håber stadig I læser med derude og har lyst til at smide jeres søde kommentarer 🙂

TRANSLATION: Think the pictures are showing it pretty well: I love my new dress! Better start creating some more!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Hair Band