17052014 // Wearing Black Lily, Michael Kors, Toms & Céline

Wanna Wear

wishlis1t

// Leather Jacket – Object / Heels – Here / Top – Here / Bag – Balenciaga / Sunnies – RayBan //

//INSPIRATION// Pardon Me, men kommer altså lige med et par ønske-outfit-kollager disse dage. Vejret her i UK er mildest talt elendig, så må ty til kollagerne. Hvis vi skulle ud i aften ville jeg helt sikker iklæde mig ovenstående outfit! Jeg er vild med cropped tops for tiden, kan slet ikke få nok af dem. Og så er der den læderjakke, den er jeg virkelig lun på. Og sandalerne, så smukke. Og nå ja, så har jeg fået lidt af et crush på en Balenciaga taske, selv om alle har dem! Nå, må nok heller få trænet lidt så jeg kan hoppe i nogle af alle de cropped tops 😉

TRANSLATION: The weather is so bad here, so have to show you collaged instead of actual outfits. Would love to wear this tonight: I have a big crush on cropped tops at the moment, and thos black one is perfect! The with the heels, and the leatherjacket. And then I’ve really started to crave a Balenciaga bag, eventhough everyone’s got one…

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17052014 // Wearing Black Lily, Michael Kors, Toms & Céline