Spring feelings

I did some tax free shopping / DKNY Denim bag

DKNY denim bag

//NEW IN// Jeg viste på Instagram i torsdag at jeg havde shoppet lidt i Gatwick lufthavn hos Harrods. Det var dette vidunder af en taske. Jeg gik og kigegde lidt rundt i deres taske afdeling og da jeg spottede denne, kunne jeg simpelthen ikke lade være. Det var ikke meningen jeg skulle købe en taske, overhovedet! Men har i evigheder været forelsket i Chanel’s denim tasker (og de ligger laaaangt uden for mit budget), så denne kunne jeg altså ikke modstå. Den er fra DKNY’s spritnye kollektion, og kan faktisk slet ikke finde den online endnu, skal nok lede efter den. Bonus er mit Nikon spejlrefleks sagtens kan være i den samt pung, telefon mm.

TRANSLATION: I showed you guys on Instagram I’d been shopping in Harrods the other day. Could not resist this beauty of a bag. I’ve had a crush on Chanel’s denim bags for a while, but since they’re way beyond my budget, this wonder was more suited for me. It’s from DKNY’s brand new collection, can’t even find it online yet. Bonus is that I can easily fit my Nikon camera in to it, along with my phone, wallet etc.

10 kommentarer

 • Anne Sofie

  Hvor er den fin 🙂 Godt køb!

  Hvornår får vi mere at vide om dit nye arbejde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja den er nemlig rigtig rigtig fin! Haha jamen det skal I da nok snart få mere af vide omkring, det lover jeg 🙂 Skal lige hjem fra mine rejser, så skal jeg nok få bikset en indlæg sammen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare suuuuper fin og så fed en farve 🙂

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså også ret så fed! 🙂 Og så ærgerligt at jeg ikke kunne komme med igår alligevel søde, håber I havde en hyggelig aften 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det var vildt ærgeligt, men ser dig forhåbentlig idag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Den er også virkelig pæn. Og egentlig dejligt forfriskende at se andet end chanel-tasker på blogs. Jovist, de er pæne, men det er der også så mange andre der er – som fx. denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du sød C! Jeg ved udmærket godt hvad du mener, der er utrolig mange af dem! Og de er jo ikke lige frem tasker som gud og hver mand kan gå ud at købe, så håber da jeg kan inspirere med denne foreksempel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring feelings