My next DIY Project

Those summer days

wishlist

//WISHLIST// Ville bestemt ikke have noget imod at iføre mig dette sæt i morgen på arbejde. Rent faktisk er den hvide kjole på vej hjem til mig, I kan finde den her. Det skønne vejr får mig virkelig til at længes efter lyse og lette materialer, så kunne ikke dy mig. Synes i grunden også det er en perfekt studenter kjole, til jer heldige derude som bliver studenter i år (gid det var mig!)

TRANSLATION: I wish I could wear this outfit tomorrow for work. I love the wite dress, which you can find here. The weather is so nice at the moment and it makes me want to wear white and airy materials.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My next DIY Project