12052014 // Wearing Gap, Michael Kors, Céline, Sheinside & Birkenstock

My next DIY Project

partisaner set 7_zps0f947f4a
//The last picture is borrowed from Natalie//

//INSPIRATION// igår postede søde Natalie det grønne DIY partisaner sæt. Har i et lille stykke tid gået og leget med tanken om at lave mit eget sæt, og da jeg så indlægget igår fik jeg blod på tanden. Så jeg har lige bestilt det blå tørklæde fra eBay lige her. Nu skal min far bare køre min symaskine til England i weekenden (sammen med en masse andre ting) og så kan jeg komme igang.

TRANSLATION: Sweet Natalie showed her DIY project yesterday on her blog, and I got very inspired. So I’ve just bought some blue / white fabric and will start my DIY project soon’ish.

2 kommentarer

 • Emma

  ved du hvor lang tid fragten tager? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tog to dage for mig, men bor i UK, så derfor nok lidt hurigt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12052014 // Wearing Gap, Michael Kors, Céline, Sheinside & Birkenstock