I did some tax free shopping / DKNY Denim bag

Happy days in Denmark

happy days

//LIFESTYLE// I må altså undskylde stilheden herinde, men nyder dagene i Danmark og derfor er bloggen også nedprioriteret en smule. Jeg har dog masser af billeder I skal glæde jer til: min lillesøster kommer på bloggen senere idag (hun er så sej med den sejeste stil), det skal I virkelig glæde jer til! Og så tog søde Sofie de fineste billeder i fredags, det skal I også glæde jer til. Og så har min mor også leget fotograf, ikke dårligt nu når J ikke er med mig denne gang. Jeg smutter over til Lopper på Havnen i eftermiddag, måske vi ses?

TRANSLATION: Sorry for the lack of updates the past few days, but I’m enjoying my time in Denmark. There’s plenty of good stuff coming up on the blog: my sister’s style amongst others, you should look forward to that!

2 kommentarer

 • Den taske er altså bare så pæn! Sig til når du finder et link 🙂 Forresten hvad hedder dit kamera egentlig? Jeg er nysgerrig 🙂 Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg skal nok give lyd når jeg finder link! Jeg har et Nikon D3100.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I did some tax free shopping / DKNY Denim bag