02052014 // Wearing Zara, Isabel Marant & DKNY

My Beauty Routines

beauty routine

beauty routine1

//BEAUTY// En skøn læser skrev til mig at hun synes jeg var så ‘naturlig smuk’ og ville høre om jeg ville dele mine skønheds rutiner. Sådan en kommentar betyder jo alt i verden, tusind tak! Men er altså ikke så naturligt smuk; døjer både med slem eksem og forkølelsessår – desværre.

Jeg har nogle meget simple rutiner, da jeg har godt 25 min om morgenen til at blive klar (fra jeg står op og til jeg er ude af døren). Jeg vasker mit ansigt i koldt vand, smører den blå Nivea creme på og derefter make up. Det tager cirka 5 min for make-up’en: bruger Clinique’s CC cream i et tyndt lag i hele ansigtet, derefter min Chanel foundation omkring øjnene, et tyndt lag concealer fra Clinique, et tyndt lag sunpowder fra Chanel, min creme blush fra Chanel og afslutter med et par lag mascare, også fra Chanel.

Om aftenen når jeg kommer hjem i bad vasker jeg make up’en af med Cliniques rense sæbe, påfører et lag Clinique creme i ansigtet. Jeg bruger Neutral’s Intensive fedtcreme some bodylotion (det eneste der kan få bugt med min frygtelige eksem) og så smører jeg som regel endnu et lag Nivea creme i ansigtet før sengetid.

Et ekstra tip er lige Moroccan Oil som er en fantastisk hårolie som får ens hår til at se helt fantastisk ud! Det virker når man ikke har god tid om morgenen.

Hvad er jeres bedste skønhedstip?

TRANSLATION: Here’s the beauty products I use on daily basis. Since I haven’t got much time in the mornings before work, I’ve come up with a really good and quick make up routine that takes 5 minutes. I suffer from exzema and the only cure is the Intensive cream from the Danish brand Neutral. 

8 kommentarer

 • Jeg er all for hurtige genveje om morgene og benytter mig også tit af hårolie og tørshampoo for lige at få mit hår til at se lidt friskere ud. Og så kan jeg virkelig heller ikke undvære min Nivea. Den creme hjælper på alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja Nivea er genial, ar brugt den i hvertfald 10-15 år:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du helt holdt op med at bruge den lille concealer fra Biotherm, som var god mod mørke rande?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den var fra Clinique og hedder even better eyes:) jeg løb tør og har ikke fået købt en ny..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå ja, Clinique 🙂 Ok. Ville bare høre om den ikke fungerede for dig mere, derfor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jo jo, den er ganske glimrende! Jeg er bare enormt daarlig til at faa koebt produkterne.. Prioriterer nok toej og sko hoejere, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loulou

  Hurra, hvor er det lækkert, når ens ønske simpelthen bliver opfyldt – det var vist mig, der efterspurgte lidt indsigt i din beauty-rutine. Tusind tak for det. Jeg elsker, at din rutine er så enkel -det er dejligt realistisk for os alle at nå noget i den retning. Man kan bestemt ikke se dit eksem (jeg har i hvert fald aldrig lagt bemærket noget), så du må jo gøre noget rigtigt! Personligt er jeg også rigtig glad for hårolie – Morrocan Oil er desværre for parfumeret til mig, men jeg har fundet ud af, at Argang fra Matas’ stribe-serier er ganske udmærket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Jeg ville aldrig have gættet at nogen brugte den blå Nivea i ansigtet. Min mor har altid brugt den som “margarine” før hun skulle solbade, så for mig har den et noget blakket ry som ansigtscreme. 🙂
  Sejt at den virker for dig! Den har nogle år på bagen efterhånden…

  En anden ting jeg også lagde mærke til, var at du bruger din Clinique Superdefence om aftenen efter rens.
  Jeg har selv lige anskaffet mig den, men kom bagefter til at tænke på om det var smart at påføre creme iblandet solfaktor til natten…. hvem ved noget om det?!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

02052014 // Wearing Zara, Isabel Marant & DKNY