The Perfect shirt

31052014 // London outfit + winners

object_alexander wang_hm trend_dkny3 object_alexander wang_hm trend_dkny1 object_alexander wang_hm trend_dkny object_alexander wang_hm trend_dkny2 // Leather Jacket – Object (similar here) / Tee – T by Alexander Wang (here) / Shorts – DIY (similar here) / Sandals – H&M Trend (similar here) / Sunnies – RayBan (here) / Denim Bag – DKNY (in small here, similar here) / Jewelry – Carré (here) //

//FASHION// Har haft den dejligste i London i dag med min far og Jason. Så skønt at tage på udflugt i weekenden. Købte meget få ting: sandalerne jeg har på (som jeg har sukket efter længe) og 10 par trusser fra Victoria’s Secret (de bedste!). Jeg har forresten fundet den lille udgave a min DKNY denim bagonline (se link ovenfor), ved I er mange der har efterspurgt den, har dog endnu ikke fundet den store udgave (som jeg har) online. Vinderen af de blå heels blev forresten Nicoline, stort tillykke! Og så har jeg fundet 10 læsere som skal være testpanel for Veet produkter, det blev: Lisbet, Pia, Ditte, Lise, Julie, Andrea, Karina, Simone, Sara og Laura – jeg har sendt jer en mail.

TRANSLATION: Have had a wonderful day in London with my Dad and Jason. It’s amazing going on day trips in the weekend. I didn’t buy alot: the sandals I’m wearing, which I have craved for ages and a lot of underwear from Victoria’s Secret. Have found a winner of the blue heels, the lucky was Nicoline.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Perfect shirt