Wishful Thinking // Livingroom

25052014 // Wearing Isabel Marant pour H&M, DKNY denim bag & Birkenstock

isabel marant_dkny_birkenstock2 isabel marant_dkny_birkenstock isabel marant_dkny_birkenstock1 isabel marant_dkny_birkenstock3
// Trousers – Isabel Marant pour H&M (similar here)/ Tee – H&M (similar here)/ Sandals – Birkenstock / Bag – DKNY (similar from Chanel here)/ Hat – Vintage (similar here)/ Sunnies – Rayban //

//FASHION// Endnu et søndags outfit på bloggen. Elsker altså at koble af i weekenden: løst tøj og ingen make-up. Vi gik en lang tur i Bristol igår og så steder vi aldrig har set før, simpelthen så hyggeligt. Overvandt endda min højdeskræk og var oppe i et meget højt udsigtstårn. Desuden fik vi is-lattés i solen, men det var jeg altså ikke så vild med, tror jeg foretrækker varm kaffe. Nå, vi vil ud og udforske mere af Bristol, der er nemlig helligdag idag 🙂

TRANSLATION: Yet another casual Sunday outfit on the blog. I love to wear casual and zero make up in the weekend, it relaxes me so much. We spent yesterday exploring Bristol, such a nice day. We went places we’ve never been before (eventhoug J’s been living here for over 25 years). Today we’ll be exploring again, it is bank holiday after all 🙂

 

 Remember to participate in my give away here

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishful Thinking // Livingroom