Interior // Missoni Towels

Wanna Wear

wanna wear

// Sunnies – Céline / Sandals – Bianco //

//INSPIRATION// Det skønne vejr har desværre forlad UK, så trist eftersom jeg har 4 dages ferie og havde håbet på skønt vejr. I stedet bruger jeg tiden på at surfe inspiration på nettet. Er faldet så meget for denne smukke kjole og jeg ville style den som på collagen. En lignende hat søger jeg med lys og lygte efter (har et ret stort hoved så tør ikke købe online) og så tror jeg altså at jeg har fået en ny Gucci-taske-crush, denne røde lækre sag.

TRANSLATION: The nice weather has left UK, which is so annoying since I have four days holiday and had hoped to spend the days outside. Instead I am searching the internet for inspiration. I fell for this beautiful dress and would love to style it as above! Am looking for a similar hat, but don’t dare to buy online since I have a big head.. hmm. And then I think I’ve got a new Gucci-bag-crush, this red little beauty.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior // Missoni Towels