26042014 // The Pink Suit

Saturday Night

look alike chanel boy bag
// Bag – Here //

//NEW IN// Bloggen’s blå tema er for en stund skiftet ud med et pink tema, er det ok? 🙂 I kender denne taske, jeg har den i sort og skam-bruger den! Derfor måtte jeg jo også have den i en sart lyserød farve, og Oh ‘Boy’ (fik i den, høhø? ;)) den lever op til forventningerne, så fin og smuk! Jeg vil tage den i den ene hånd og J i den anden og gå ud og spise på Wagamama. Hvad skal I lave i aften?

TRANSLATION: The blue theme on the blog has for now been changed for a pink theme. You know this bag, I adore my black one and wear it all the time. So of course, I had to get a pink one too. And ‘oh Boy’ it’s just as pretty as the black. I will greb it in one hand and J in the other and head to Wagamama for a nice meal. What are you doing tonight?

look alike chanel boy bag.1

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26042014 // The Pink Suit