27042014 // Grey Scales

The ‘it’ sandal

dune padded sandals

//INSPIRATION// Som alle andre sæsoner, så formår Isabel Marant altid at udgive nogle key items som alle vil have fat på, og som bliver udsolgt i løbet af ingen tid. Heldigvis er der ofte mange gode items fra highstreet kæder som har fundet inspiration hos designere som Isabel Marant, og disse sandaler fra Dune er et godt bud. Desværre er de udsolgt i sorte, men den sarte rosa er noget så smuk og så ligger de i godt 450,-.

TRANSLATION: Every season Isabel Marant manage to create some key items that everyone’s craving. These items are always sold out in no time. Luckily, there’s many highstreet shops out there finding inspiration in these items. These sandals from Dune are pretty awesome. Unfortunately, they’re sold out in black, but this nude colour is pretty cute too I think.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27042014 // Grey Scales