10042014 // Wearing Gap, Object, Front Row & RayBan

Interior Dreams

interior wishes

//INTERIOR// Det er langt fra første gang I ser Ghost stolen fra Kartell og ‘Block’ bordet fra Normann Copenhagen på bloggen. Undskyld jeg bliver ved med at spamme jer med disse ting, men ønsker mig så inderligt snart at få mit eget hjem så disse ting kan pryde fint i et køkken. Vi har arvet den flotteste krystal karaffel fra J’s Morfar, og har en lille drøm om at bruge Normann Copenhagen rullebordet som barbord (når jeg vel at mærke får det bestilt). J har ikke været helt vild med det, men da jeg luftede ideen om et barbord vendte han pludselig 180 grader 🙂

TRANSLATION: It’s not the first time you see the Ghost chair from Kartell and the Block table from Normann Copenhagen in an interior collage. Sorry about that. I have a dream of getting our own place and having these beautiful items decorating the kitchen. We have inherited a beautiful Crystal decanter from J’s granddad and I have a feeling the Block table could make a beautiful bar-table. J is not keen on the tabel, but when I told him my idea, he turned 180 degrees 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10042014 // Wearing Gap, Object, Front Row & RayBan