10042014 // Wearing Kenzo Espadrilles, Zara & Michael Kors

Bicester Village // New in from Jimmy Choo & Ralph Lauren

bicester village bicester village1 jimmy choo1 ralph lauren shirts ralph lauren jimmy choo

//SHOPPING// Bicester Village er en designer outlet village oppe nord-vest for Oxford. De har alle mærker hjerte kunne begærer (se bare her) og må indrømme at vi fik en fantastisk fangst deroppe i torsdags. Deres Ralph Lauren tøj er på niveau med de amerikanske priser hvilket helt sikkert er et besøg værd! Det fantastiske ved Bicester, er at det ikke er et stort outlet center som er skudt op på en øde mark med random og ucharmerende bygninger. Bicester Village, som I kan se på billederne, er smukt, enkelt og ret småt. Det er en fryd for øjet og så vrimler det ikke med mennesker (udover i Ralph Lauren). Jeg ved der går coaches direkete fra London, hvor meget det koster og hvor langt tid det tager tør jeg ikke gætte på.

Som I kan se kom jeg hjem med en del poser: Shoppede nyt arbejdstøj hos Ralph Lauren. Kommer til at skulle rejse med mit nye job, derfor synes jeg det er dejligt med noget lækkert! Også derfor jeg valgte de gude smukke nude Jimmy Choo’s: de er nemlig behagelige at have på til en lang arbejdsdag og stadig super smukke. Hvad der gemmer sig i Missoni posen får I at se i næste uge, og Kenzo og Versace posen er desværre ikke mit, men fødselsdagsgaver til J 🙂 Kunne have brugt mange mange flere penge deroppe, men det måtte stoppe på et tidspunkt 🙂

TRANSLATION: Bicester Village is a deisgner outlet Village nort-west of Oxford. They have the most amazing designer brands (have a look here) and we got so much amazing stuff on Thursday. I can recommend their Ralph Lauren stores, since we’re talking American prices. What I love about Bicester Village, is that everything is so beautiful presented, clean and all the shops are in small wooden huts. And best of all, it’s not overcrowded (well apart from Ralph Lauren). I know you can get coaches directly from London and up there, but I don’t know the prices and how long it takes. As you can see, I did quite a bit of shopping. Some lovely Ralph Lauren items for work and a pair of beautiful Jimmy Choo’s (also for work). What’s hidden in the Missoni bag I’ll show next week. The Kenzo and Versace bag is for J 🙂

8 kommentarer

 • Dette indlæg kom som sent fra himlen. Jeg sidder og skal til London og omegn om et par uger og leder efter ting, jeg gerne vil, og en tur til Bicester Village står nu øverst på listen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det lyder bare som en super idé! Og du kan jo tjekke Nina’ kommentar nedenfor som linker til en bus 🙂 Håber du kommer til at nyde det deroppe, der er så lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg elsker Bicester Village – der er virkelig også gode besparelser i Mulberry-forretningen!

  Til info: Dette firma kører coaches til Bicester fra London (flere pick-up steder) https://www.bicestervillage.com/en/guest-services/chic-travel/shop/shopping-express – dem har jeg kørt med de to gange, jeg har været der..lækkert ikke at skulle tænke på bus og tog, når man har shoppet amok 🙂 Alternativt ved jeg, der også er en togstation tæt på, så det kan man også gøre og dermed spare lidt penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja Mulberry havde ufattelig flotte tasker denne gang (modsat sidst hvor udvalget var lidt småligt). De havde bland andet en pink kæmpe Alexa, hold op den var fristende 🙂

   Tusind tak for tippet, håber læserne kan bruge det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en masse lækkert, du har fået shoppet, søde! Glæder mig til at se den pink strik i aktion 😉 Og hælene er jo så smukke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jaa der var bare gode godter! Havde faktisk strikken på igår, men fik ikke lige taget billeder. Skal jeg nok få gjort snarest 🙂 Og ja, de hæle, så fine! Ville have taget billeder idag med dem på, men J har migræne, så tror ikke vi kommer ud, øv øv, må blive i løbet af ugen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser også utroligt lovende ud – meget hyggeligt 🙂 Og lækre sager du kom hjem med søde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen der er så fint deroppe! Tror snart jeg må tilbage, når jeg har fået tjent lidt penge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10042014 // Wearing Kenzo Espadrilles, Zara & Michael Kors