Like Missoni

27042014 // Grey Scales

DSC_3663

DSC_3670 DSC_3672 DSC_3678
// Top – Here / Jeans – Topshop / Bag – Here / Trainers – Nike / Sunnies – RayBan //

//FASHION// Jeg må godt nok indrømme jeg misunder det dejlige vejr I har i Danmark for tiden, hvor ser det bare lækkert ud! Herovre har det stået ned i stænger non-stop hele dagen, så trist! Vi fandt heldigvis lige 5 min hold i regnen og tog disse billeder. Et dejligt afslappet søndags outfit. Toppen er så fin med detaljen på ryggen, som modspiller det afslappede look! Tror den skal med til Danmark i næste uge.

TRANSLATION: God what a dreatful rainy day it’s been. We managed to find 5 min without rain to shoot these pics. I’m wearing a very casual outfit today, but love the way the details on the top makes it a bit less casual. Think I might have to bring it to Denmark next week.

11 kommentarer

 • Den er virkelig fin den bluse! 🙂
  Perfekt kombination.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er ret fin den top 🙂 Overvejer kraftigt og klikke den hjem 🙂 Hvordan er den lyserøde taske i kvaliteten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den er nemlig fin! Tasken er super i kvalitet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Hej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er ny læser på bloggen, men kan allerede se at du rammer mange af de ting jeg også kan lide -så jeg tror helt sikkert at jeg kommer tilbage og kigger din blog 🙂
  Især har jeg læst indlæg med ‘interiør’ med stor tilfredshed. Se endelig at få købt Normann bordet. Jeg har det selv og er rigtig glad for det! 🙂 Det er også utrolig smukt som bar-bord. Især tror jeg med de krystalglas du har og med et par pæne flasker spiritus 🙂 Lykke til med alt

  xxAnna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kære Anna! Hjertelig velkommen til blogge, og hvor er det bare fantastisk du har mod og tid og lyst til at sætte dig ned og skrive så lang en kommentar, det varmer virkelig! Jeg er enormt glad for du synes om mine interiør indlæg. Jeg skal nok få skrevet endnu flere. Min bolig situation er pt lidt skør, for vi bor hos min kæreste’s forældre alt i mens vi venter på min kæreste starter job og derefter at begynde at lede efter sted at bo. Derfor er det lidt begrænset med interiør indlæg for tiden, men sådan en dejlig kommentar giver mig helt sikker blod på tanden, lover snart at komme med noget 🙂

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Like Missoni