Life is Sweet

17042014 // Wearing Ganni Stripes & Primark Sandals

ganni_zara_gap_primark_michael kors
// Sweatshirt – Ganni / Jeans – Gap / Bag – Michael Kors / Leather Jakcet – Zara / Sandals – Primark //

//FASHION// Så har jeg påske ferie. Disse billeder er taget for præcis 30 min siden, lige som jeg havde fået fri fra arbejde. Om fredagen må vi have casual på (det er vel lidt fredag idag?), så det nød jeg i fulde drag i mit mest bahagelige kluns. I er mange som er vilde med sandalerne på Instagram, må desværre skuffe, de er fra Primark og forhandles ikke i Dk. Jeg lover at lede efter alternativ. God påske! Håber I kommer til at nyde den!

TRANSLATION: Completely fresh outfit pics, taken on the way home from work. Wore casual today, I love it when we can do that. Many of you liked the sandals on Instagram, they’re from Primark and pretty awesome. Hope you’ll have a god easter, I shall enjoy a few days off.

ganni_zara_gap_primark_michael kors2

 Win a pair of RayBans right here

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life is Sweet