Wanna Wear

16042014 // Wearing Burberry, Ralph Lauren, Kenzo, Michael Kors & Rayban

burberry_trench_coat_kenzo_espadrilles_rayban_ralph_lauren_michael_kors burberry_trench_coat_kenzo_espadrilles_rayban_ralph_lauren_michael_kors2
// Trench Coat – Burberry / Trousers – Mango / Shirt – Ralph Lauren / Bag – Michael Kors / Sunnies – Ray Ban / Espadrilles – Kenzo //

//FASHION//Jeg skal lige love for I har været stille i kommentar-feltet det sidste lange stykke tid, hænger I stadig ved? Ved godt det er nedern når vi bloggere kommer med sådan en kommentar, men der er simpelthen ikke noget bedre en de søde og givende kommentarer ens læsere ligger, for guderne skal vide der bliver lagt et stort arbejde i at holde en blog kørende! Nå, bare lige lidt tanker fra mig. Outfittet er fra i onsdags (work-wear), hvor jeg var iført min nye, stibede Ralph Lauren skjorte. Striberne ses ikke så tydeligt på billederne, men skal nok vise den snarest igen. Det var også den gang der stadig var det skønneste vejr – det er blevet overtaget af regn og en grå himmel. Husk I kan vinde de Ray Ban solbriller jeg har på lige her.

TRANSLATION: God, You guys are extremely quiet at the mo, hope you’re still hanging in there and reading the blog? I realise it’s quiet annoying when bloggers mention the lack of comments, but those comments you guys leave are every so appreciated; it takes a lot of effort keeping a blog up an running. Anyhow, just my thoughts. This is a work-wear outfit from wednesday when the sun was still here and it was nice and warm. Remember you can win similar Ray Bans to those I’m wearing right here.

burberry_trench_coat_kenzo_espadrilles_rayban_ralph_lauren_michael_kors1

12 kommentarer

 • Du ser altså super fin ud søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er her i hvert fald stadig 🙂 Netop hjemvendt fra en dejlig gåtur i det fineste solskinsvejr. Så lækkert! Og du har helt sikkert ret med kommentarerne – tror det hænger sammen med påske og vejret. Jeg synes også der er lidt stille rundt omkring i blogland, men for mig har det også noget at gøre med bloggerne selv, som ikke svarer på kommentarerne. Jeg synes i hvert fald selv at noget af det hyggelige ved blogging, er interaktionen i kommentarfeltet og når bloggerne svarer på kommentarerne, og hvis der ikke er respons på mine kommentarer, så mister jeg lidt lysten til at kommentere 🙂 Og det er altså overhovedet ikke møntet på dig, men bare en tanke herfra 🙂 Jeg synes nemlig du er rigtig god til at svare! God søndag, Josephine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du bare evigt sød Laura! Dejligt du tager dig tid til at skrive! Og jeg kan sagtens følge hvad du mener. Tror egentlig lidt det er sådan, at jo mere man selv gør ud af det, jo mere får man også igen, og det giver jo meget god mening! Tusind tak fordi du følger med, og jeg bestræber mig virkelig på at besvare alle kommentarer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Hej smukke pige! Du ser virkelig godt ud på de billeder 😉 Hvilket kamera benytter du? Og hvilket objektiv bruger du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde Amy! Vi har et Nikon3100 og bruger 50mm objektiv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så dybt forelsket i dine Kenzo espadrillos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Er her endnu. Holder bare lige lidt påskeferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er også virkelig stille hos mig, og fuldt forståeligt med tanke på at det er påske og at vejret i Danmark er fantastisk i de her dage! Meeeen, det er altså lidt sjovere, når folk er aktive, jeg giver dig helt ret 🙂

  Og skønt look – Elsker hvordan du lader det blå farve være gennemgående 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loulou

  Jeg er her også! Jeg er desværre ikke så god til at få skrevet kommentarer herinde, selvom jeg elsker at læse hvert og ét indlæg. Tror bare det er fordi, jeg følger så mange forskellige blogs og har indbygget det så meget i min hverdag, at dét at tjekke looklab næsten kører helt automatisk som en dejlig lille hverdagstradition. Når man kører på rutinen på den måde glemmer man nogen gange lige at stoppe op og fx tænke “Hey, lad mig da lige smide en venlig hilsen til det menneske, der har brugt sin tid på at jeg har mulighed for at beskæftige mig med det her”….men jeg skal nok prøve at oppe mig:) Tak for en god blog – for det synes jeg virkelig, den er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er det bare dejligt dejligt DEJLIGT med sådan en kommentar søde Louise! Jeg ved præcis hvilket hverdag’s mønster du taler om, for jeg er jo ikke meget bedre selv. Men det er skønt du tager dig dit til at læse mine indlæg, og hvis bare det er en enkelt kommentar, så gør det en kæmpe forskel! Tusind tak for dine sødeste ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna Wear