Blue RayBans

10042014 // Wearing Kenzo Espadrilles, Zara & Michael Kors

kenzo espadrille_zara coat_ray ban_michael kors bag
// Coat – Zara / Shirt – Zara / Jeans – Vila / Espadrilles – Kenzo / Bag – Michael Kors / Sunnies – RayBan //

//FASHION// Sådan her så jeg ud igår da vi var oppe i Bicester Village. Et meget casual og afslappet outfit. Idag skinner solen fra en skyfri himmel, så jeg vil nyde min fridag og sætte mig udenfor med en kop kaffe. I eftermiddag skal jeg til frisøren, håret trænger til både klipning og farvning. Tror det ender med at blive en del mørkere.. Hold øje med bloggen senere, jeg laver en guide til Bicester Village og viser nogle af de ting jeg shoppede 🙂

TRANSLATION: This is how I looked yesterday when we went to Bicester Village, very casual and nice. Today the sun is shining from a clear skye, so will enjoy my day off and go outside with a cup of coffee. Later on I’m goign to the hairdresser, my hair needs both cutting and colouring, it might turn out a bit darker by the end of the day.. keep an eye on the blog later for a guide to Bicester Village and some of my purchases 🙂

kenzo espadrille_zara coat_ray ban_michael kors bag1

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue RayBans