Bicester Village // New in from Jimmy Choo & Ralph Lauren

10042014 // Wearing Gap, Object, Front Row & RayBan

object_zara_frontrow_gap
// Jeans – Gap / Top – Object / Leather Jacket – Zara / Shoes – Front Row / Bag – PersunMall / Sunnies – Rayban //

//FASHION// Hermed resten af outfittet fra i fredags. Jeg er glad for I synes om min nye hårfarve. Det er en tand mørkt, men det skulle forsvinde efter et par hårvaske. Outfittet er ret simpelt og lækkert og så elsker jeg mine nye røde sko. Kan I se de minder en smule om dem jeg købte fra Jimmy Choo? Har et eller andet med sko med ankel-remme for tiden, og hvis jeg havde råd var der købt et par Valentino Rock Studs hjem, dem må der spares op til. Jeg har nydt solen idag og fået årets første bikini tan. I morgen starter jeg nyt job og jeg er SÅ spændt!

TRANSLATION: And here’s the rest of the outfit from Friday. I’m happy you like my new hair colour. It’s slightly dark at the mo, but that will be fine after a couple of hair washes. The outfit is rather simple and I absolutely adore my new red flats. I guess you can see the similarities to these and my new Jimmy Choo’s? Have a thing for ankle straps at the mo, and if I could afford it, I would order a pair of Valentino Rock Studs. I have enjoyed the sun today and got the first bikini tan of the year and tomorrow I start my new job. Am SO excited!

object_zara_frontrow_gap1

 Win a pair of RayBans right here

3 kommentarer

 • Anne

  De sko er da bare for flotte, hvordan er de i størrelsen? Super lækkert outfit og held og lykke i morgen.

  /Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De er nemlig så fantastisk lækre og så er det ægte læder, hvilket jo er bonus 🙂 Vil sige de er meget normale. Jeg har taget en 39 som jeg altid gør og de passer mig helt perfekt 🙂 Og mange tak, hvor er du sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser fin ud søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bicester Village // New in from Jimmy Choo & Ralph Lauren