New Denim Dress

06042014 // Wearing denim dress, knee hig boots and big black hat

denim dress1 denim dress
//Dress – Primark / Boots – Office / Hat – Saks Fifth Avenue / Bag – Persunmall //

//FASHION// Tusind tak for alle jeres lykønskninger i forbindelse med nyt job, det betyder al verdens! Var lidt i tvivl om jeg skulle dele det herinde, mest fordi jeg er bange for at jinxe det. Men er så lykkelig, så synes I skulle have del i det. Hermed kjolen in action som nogle af jer har efterspurgt! Har haft denne styling i tankerne lige siden første gang jeg så kjolen (eller den fra Asos) og jeg elsker looket!

TRANSLATION: Thank you so much for all your kind words in relation to my new job. I was a bit reluctant to share in on the blog, just because I’m scared of jonxing it. However, I am so extremely happy about I had to share it with you guys. And here’s the dress in action, as some of you wanted to see. I’ve had this styling in mind ever since I spotted it (well the Asos version) and I absolutely love it!

denim dress2

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Denim Dress