Something about dresses and sunglasses

Updated shop and sale

zara lace dress - acne alma - mulberry Tillie3

//SELLING// Piger, ville bare tippe jer om at jeg har sat ALT i shoppen ned til enten 100,- / 200,- (pånær én ting). Jeg har virkelig ikke meget plads i min garderobe, så håber I har lyst til at hjælpe mig med at rydde op, synes selv det er rigtig gode priser 🙂 Bemærk venligst at man selv betaler porto fra England (ellers ville jeg ikke kunne sælge til 100,- stykket). Jeg opdaterer shoppen hen over weekenden, så hold øje. Skal nok skrive på Facebook når shoppen er opdateret. Desuden, hvis I har nogle spørgsmål til ting jeg måske sælger, så smid mig gerne en mail 🙂 Find shoppen her.

TRANSLATION: I am really in the need of more space in my wardrobe, which is why I’ve decided to reduce a lot of the prices on the shop. Find the shop here.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something about dresses and sunglasses