Harvey Nichols Bristol // SS'14 Fashion Show

Sunny Sunday

moxy copenhagen dress_chanel espadrilles_zara leather jacket1

//LIFESTYLE// Min søndag er gået med en løbe tur, bagning af rugbrød og en tur ud i byen iført kjole og bare ben for første gang i år. Vi har drukket kolde smoothies, købt salt-lakrids og nydt forårssolen. Nu vil jeg smutte under dynen og se et afsnit af Game of Thrones som vi lige er startet med. I aften står den på røde bøffer. Det er hvad jeg kalder søndag – har I nydt jeres?

TRANSLATION: I’ve spent my Sunday going for a run, baking and visited town wearing a lovely dress and bare legs for the first time this year. We drank coold smoothies in the sun and bought loads of liquorice. Now I’m gonna watch an episode of Game of Thrones, which we just started watching. Tonight there’s steaks on the menu – this is a good Sunday! How’s yours been?

6 kommentarer

 • Det lyder som en helt perfekt måde at bruge søndagen på! Her har vi sovet længe, gået en lille tur i det københavnske solskinsvejr, set The Americans, og nu står min kæreste i køkkenet og laver lasagne. God måde at slutte en dejlig dag af på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en dejlig søndag 🙂
  Og sikke et dejligt billede..
  // Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så fin ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare fin ud.. den kjole er da alt for skøn, er helt vild med mønstret. Hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kjolen er nemlig fantastisk, skal nok smide hele outfittet på bloggen snarest. Den er fra Moxy Copenhagen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt.. det glæder jeg mig til at se! Den ser ihvertfald VIRKELIG fin ud det jeg kan se af den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harvey Nichols Bristol // SS'14 Fashion Show