01032014 // Wearing Moxy Copenhagen Dress, Nike Roshe Run & Zara Leatherjacket

New In // Knee High Boots

knee high boots
//NEW IN// Guderne skal vide at jeg længe har ledt efter et par over-knæ-lange støvler. Mit problem har været at de fleste støvler er for korte til mig, og derfor ender sådan et kikset sted lige under knæet, hvilket jeg ikke synes om. Før jul spottede jeg kortvarigt disse hos Office, men grundet kommende shoppestop skænkede jeg dem ikke en tanke. Indtil igår hvor jeg var forbi Office og der var de, på udsalg og én støvle tilbage, lige præcis str 39. Har man lov at være heldig? De er i øvrigt i ægte ruskind. Jeg er glad!

TRANSLATION: God knows I’ve been looking for a pair of knee high boots for ages. My problem is that due to pretty long legs, the boots I’ve found stops sort of just under my knee, which I don’t think looks very flattering. Before Christmas I spotted these at Office, however, didn’t try them or look at them due to shopstop. However, on Saturday I saw them again, this time on sale and only one boot left – even in my size. They’re real suede and absolutely perfect!

knee high boots1

7 kommentarer

 • Der var du alligevel heldig og så har du jo også lige højden til dem 🙂 Så fine de er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare pæne, søde. Heldigt de lige var tilbage i din størrelse, og de klæder dig så godt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det var nemlig mega heldigt 🙂 Og tak søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katharina Jensen

   Hej Josephine.
   Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kan skrive en kommentar, så det blev lige som et svar på kommentaren istedet. Ville bare høre hvilken model støvlen er, så jeg kunne bestille den på nettet ? 🙂 og hvordan er de i størrelsen ? 🙂
   Mvh. Katharina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Intet problem 🙂 Det er disse: http://rstyle.me/n/bdt2ed5nde men kun tilbage i str 41. Jeg laver et indlaeg idag med en masse andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh de er skønne !! ville ønske jeg ikke havde så små fede ben så jeg kunne få sårn et par ! men med dine skønne stænger er det ikke noget problem 😛 de ser bare pisse godt ud på dig ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du bare evigt sød T!! Er dog sikker på at de også ville klæde dig super godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01032014 // Wearing Moxy Copenhagen Dress, Nike Roshe Run & Zara Leatherjacket