Closer to home

On My Mind // Red Heels

red heels_streetstyle_olivia palermo//INSPIRATION// Jeg har i årevis ønske mig et par røde stilletter, og gerne et par jeg kan bruge sammen med et par lækre boyfriend jeans (posten kom rent faktisk idag med et par far Gap, viser jer senere). Forleden faldt jeg over dette noget nær perfekte par hos Zara. Men, jeg har gang i en kraftig opsparing for tiden, så tror desværre jeg må holde mig i skindet, selvom de er yderst pragtfulde!

TRANSLATION: For years I’ve been searching for the perfect pair of red heels. And I think I’ve found them, at Zara. I would love to pair them with a nice pair of boyfriend jeans (the postman actually delivered some for me earlier from Gap, will show you later). The thing is, I’m trying to save a bit at the moment, so it’s probably better not to buy them, although they’re wonderful!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Closer to home