Harvey Nichols Fashion Show

Those Heels

DSC_2923

// Heels – Little Mistress //

//FASHION// Igår var vi ude at få lidt drinks med en masse gode venner. Og jeg udnyttede lejligheden til at hoppe i disse fineste heels fra Little Mistress. Elsker det smukke mønster foran og det faktum at det ikke er en stillet, men en wedge, hvilket gør dem så meget mere behagelige. I skal nok få resten af outfittet at se snarest. Er I forresten friske på en interiør give away i eftermiddag? stay tuned!

TRANSLATION: yesterday we went out for drinks with good friends. And I though it was the perfect occasion for wearing my heels from Little Mistress. I love the beautiful pattern on the front and the fact it’s a wedge shoe, wich makes it so much more comfortable to wear. I will show you the rest of the outfit shortly.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harvey Nichols Fashion Show