22032014 // Wearing Front Row Dress & Isabel Marant pour H&M Heels

Harvey Nichols Fashion Show

harvey nichols fashion show

//FASHION// Gæt hvad jeg skal på tirsdag aften? Til modeshow hos min absolut yndlingsbutik i Bristol, nemlig Harvey Nichols. Det er altså her jeg har købt sager som mine Michael Kors Tasker, og skal love for de frister med mange ting, som blandt andet Gucci Soho Disco bag. Vil I gerne se billeder fra showet? 🙂

TRANSLATION: Guess where I’m going on Tuesday? My very favorite Bristol Shop – Harvey Nichols. And guess what, there’s still tickets available, so what are you waiting for? Harvey Nichols is the shop where I’vee bought some of my dearest bags, and at the moment they’re really tempting me with the beautiful Gucci Soho Disco bag – will have to have a closer look at it on Tuesday. Would you like to see pics from the show? in which case, stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22032014 // Wearing Front Row Dress & Isabel Marant pour H&M Heels