29032014 // Wearing Ganni, Gap, Topshop & Persunmall

Harvey Nichols Bristol // SS’14 Fashion Show

//FASHION// I tirsdags var jeg til modeshow hos Harvey Nichols i Bristol. Der var disket op med champagne i lange baner og luksus tøj af den fineste klasse. Showet var så fint, omend modellerne gik enormt hurtigt, hvilket gjorde det svært at fange gode billeder og få tid til at kigge på tøjet (men gætter det er sådan fashion shows skal være?). Der var tre gennemgående temaer: neon farver (i gul og rød), etniske prints Prints i smukke farver og sort/hvid monokrom – ret fint. Se billederne nedenfor, og tjek lige den hotte mandlige model ud, det gjorde showet en tand bedre 😉

TRANSLATION: On Tuesday I went to Harvey Nichols annual spring show. There was champagne, as much you could drink and some of the finest luxury clothing in town. The show was amazing, however, the models were walking extremely fast, which made it difficult to take pictures and have a look at the clothing at the same time. As far as I saw it, there were three main themese: Flourescent colours (yellow & red), Ethnic prints in beautiful colours and black/white monocrome. It was lovely! Please see pictures below, and please note the very hot male model, made the show a bit better, haha

DSC_2973

harvey nichols ss'14 - 1

harvey nichols ss'14 - 2

harvey nichols ss'14 - 3harvey nichols ss'14 - 4

harvey nichols ss'14 - 5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29032014 // Wearing Ganni, Gap, Topshop & Persunmall